© 2023 Dakotech

Als Dakotech-team doen we onze uiterste best om u maximaal van dienst te zijn, ook tijdens -en gedurende de nasleep van- de coronapandemie.

We willen u zogezegd een 9+ beleving geven.

 

Het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening staat daarom voorop. Afgelopen jaren is Dakotech sterk gegroeid, de piek van die groei ligt in de periode 2020-2021. 

 

Veel mensen zijn aan de slag gegaan met het realiseren van meer comfort in en om het huis. En dat merken we: meer mensen dan ooit wisten Dakotech te vinden. Dat vinden we fijn, we danken onze klanten (en ook u!) voor het vertrouwen in Dakotech.

 

Het feit dat zoveel mensen ons weten te vinden zorgt ervoor dat onze montageplanning gevuld is t/m maart 2022.

Omdat wij u en onze andere klanten maximale kwaliteit willen bieden kunnen wij nieuwe aanvragen niet in behandeling nemen voor april 2022.

  

Zodra onze planning dat toelaat hopen we u naar volle tevredenheid van dienst te kunnen zijn.

 

 

 

Kunststof kozijnen van Dakotech

Bent u toe aan nieuwe kozijnen? Wilt u voorgoed af van het onderhoud? Kies dan voor de kunststof producten van het Duitse A-merk KOCHS. Kwalitatief hoogwaardig, zeer duurzaam en praktisch onderhoudsvrij. Zelfs na 30 jaar hoeft u ze niet te schilderen. De kozijnen zijn warmte- en geluidsisolerend. 

Kozijnen van Dakotech

Wij garanderen u

  • Groot assortiment: volop keuze, alle RAL-kleuren mogelijk.
  • Deskundig advies: bij u thuis of in de showroom
  • Vakkundige montage: door onze eigen ervaren monteurs
  • Duurzame keuze: energiezuinig, veilig en goed geïsoleerd wonen

 

 

Vrijblijvend thuisadvies

Wij beloven u

U krijgt kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit geleverd en gemonteerd. Wij staan garant voor hoge betrouwbaarheid en uitstekende service. Bovendien bestaat ons eigen team uit ervaren monteurs, vakmensen, met twee rechterhanden. Wij werken snel, netjes en laten geen rommel achter.

 

Gratis offerteaanvraag

Daarom Dakotech

Kwaliteitsproducten

 

U krijgt alleen kwaliteitsproducten geleverd. Kunststof ramen en kozijnen (van het Duits A-merk KOCHS), voordeuren en schuifdeuren, dakkapellen en raambekleding. Verkrijgbaar in vele stijlen, kleuren, materialen en afwerkingen.

Erkend vakbedrijf

 

Wij hebben diverse keurmerken. Wij werken volgens objectief gecontroleerde, hoge kwaliteitseisen. Elk product wordt uitvoerig getest voor wij dit op de markt brengen. U heeft garantie op de hoogst haalbare kwaliteit.

Vakmensen

 

Onze mensen zijn vakmensen. Zorgvuldig geselecteerde professionals met jarenlange ervaring. Sommigen van hen hebben we intern opgeleid. En natuurlijk zijn ze bekend met de nieuwste technieken.

Vrijblijvend advies bij u thuis?

 

Bel 0113 – 60 31 48 om een vrijblijvende afspraak te maken. Onze adviseur komt kosteloos bij u langs.

 

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geisolerend en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten? Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure