© 2024 Dakotech

Kunststof kozijnen in Goes.

Op zoek naar kunststof kozijnen in Goes?

Bezoek onze showroom   Vacatures

Kunststof kozijnen in Goes van hoge kwaliteit

 

Kunststof kozijnen in Goes aanschaffen is een slimme keuze, voor iedereen! U kiest namelijk voor een duurzame, onderhoudsvriendelijke en moderne uitstraling voor uw woning. Juist de lange levensduur en het minimale onderhoud wat het met zich meebrengt, zorgen voor deze populariteit. Kunststof kozijnen hoeft u namelijk niet te schilderen, in tegenstelling tot houten kozijnen. En ze vereisen nauwelijks onderhoud en zijn bestand tegen weersinvloeden. Daarnaast verlagen ze uw energiekosten door de uitstekende isolatiewaarde. Voor een moderne of klassieke uitstraling zijn kunststof kozijnen een praktisch en voordelige keuze bij nieuwbouw en renovatie van woningen.

Kies dus ook voor kunststof kozijnen in Goes van Dakotech!

 

Kunststof kozijnen kunnen door ons snel gerealiseerd worden. Wij hebben de beschikking over eigen montageploegen die de kunststof kozijnen in Goes binnen één dag monteren. Onze producten van het Duitse A-merk KOCHS bieden de mogelijkheid om aan vele wensen qua kleur en stijl tegemoet te komen. 

 

Kwalitatief hoogwaardig, zeer duurzaam en praktisch onderhoudsvrij. Zelfs na 30 jaar hoeft u ze niet te schilderen. Onze kozijnen zijn warmte- en geluidsisolerend.

 

Interesse? Bezoek dan onze showroom.

Specificaties

kunststof kozijnen en deuren

De mogelijkheden van het KOCHS K-Vision systeem zijn eindeloos. Qua stijl en kleuren. Van klassiek tot ultramodern. Van landelijk tot retro. Kies voor naar binnen- of naar buiten draaiende ramen. En voor verdiepingshoge, gevelbrede of juist afwijkende gevelelementen.

+ Isolatiewaardes van 0,78 tot 1,2

+ Voor elk budget een passende oplossing

+ Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

+ Altijd mét veiligheidsglas

+ Keuze uit HR-, HR++- of HR-tripleglas

+ We voeren oude kozijnen milieubewust af

+ Plaatsing door eigen ervaren monteurs

 

Gratis thuisadvies

Bezoek onze showroom

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure