© 2024 Dakotech

Raambekleding kopen? Krijg 100% maatwerk en voor elk budget.

 

Bezoek onze showroom   Vacatures

Raambekleding kopen in Zeeland?

 

De zon is heerlijk. Maar misschien niet in huis. Met raambekleding blijft het ook op warme zomerdagen heerlijk koel. U kunt natuurlijk kiezen voor rolluiken of screens. Maar Dakotech is ook leverancier van sfeervolle zonneschermen, rolgordijnen, plissés, vouwgordijnen, jaloezieën, lamelgordijnen en shutters. Altijd van de beste kwaliteit en voor elk budget. Uw raambekleding gaat dus jarenlang mee.

Kies uit vele stijlen, kleuren en maten

 

Rolgordijnen filteren het zonlicht, afhankelijk van de stof en de lichtdoorlating. Ze zijn eenvoudig te bedienen en leverbaar in vele maten, kleuren en materialen. Plissé-gordijnen zijn opvouwbaar. U heeft hiermee veel privacy. Lamelgordijnen zijn draaibaar; ú bepaalt hoeveel zonlicht u binnen laat. Vouwgordijnen passen, dankzij het klassieke uiterlijk, mooi in zowel moderne als traditionele huizen. Shutters zijn een sfeervolle houten raambekleding. Ook deze maken we op maat voor elk raam.

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure