© 2024 Dakotech

Zonneschermen

Comfort en Functionaliteit

 

Bezoek onze showroom   Vacatures

Zonneschermen: Comfort en Functionaliteit

 

Een zonnescherm is een vorm van zonwering, net zoals rolluiken en screens. Een zonnescherm wordt aan de buitenzijde van een gebouw aan de gevel opgehangen en gemaakt met een textiel doek.
Zonneschermen bieden een effectieve oplossing om de zonnestralen buiten te houden en tegelijkertijd te genieten van een aangename temperatuur binnenshuis. Buitenzonweringen zijn een aanvulling op zowel klassieke woningen als wel moderne woningen, waar esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan.

Het gebruik van textiel bij zonneschermen maakt deze flexibel en veelzijdig in gebruik. Met keuze uit handmatige bediening of elektrische motoren kunnen ze moeiteloos worden opgehaald en neergelaten, waardoor u de controle heeft over de hoeveelheid lichtinval en de temperatuur in uw huis.

 

Soorten zonneschermen

Verschillende soorten zonneschermen bieden op maat gemaakte oplossingen voor verschillende behoeften. Zo zijn terrasschermen, ook bekend als knikarmschermen, ideaal voor het creëren van schaduwrijke plekken in uw tuin en schaduw in uw huis. ER zijn bij knikarmschermen keuze uit verschillende soorten casettes waarin het scherm wordt opgerold. Waaronder open, semi-gesloten of volledig gesloten cassettes. Hiermee kunnen ze perfect worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

 

De voordelen van een knikarmscherm zijn talrijk. Door de bijna horizontale afstelling wordt een brede uitval gecreëerd, waardoor zowel uw tuin als uw huis koel blijven tijdens warme zomerdagen. Handmatige bediening met een draaistang of automatische bediening voegt gemak toe aan uw leefomgeving en geeft uw woning een luxueuze uitstraling.

 

Voor situaties waarin een vrije doorloop niet nodig is, bieden uitvalschermen een effectieve oplossing om de zon te weren. Met een cassette aan de bovenzijde van het raam maar geen vrije doorloop, zijn ze perfect geschikt voor montage aan de voorkant of zijkant van woningen. Uitvalschermen behouden het zicht naar buiten, waardoor u van de buitenwereld kunt genieten en de temperatuur in uw huis kunt reguleren.

 

Kortom, zonneschermen combineren comfort, functionaliteit en esthetiek, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan woningen. Met op maat gemaakte oplossingen waarbij Dakotech graag met u meedenkt en een breed assortiment, bieden ze de perfecte balans tussen bescherming tegen de zon en het behoud van uw buitenzicht.

Advies op maat, gewoon bij u thuis of in onze showroom

Bij het kiezen van de juiste zonwering is deskundig advies essentieel. De adviseurs van Dakotech staan voor u klaar om u te begeleiden bij het kiezen uit ons riante zonweringsprogramma de vele technische mogelijkheden. Of u nu de voorkeur geeft aan een persoonlijk huisbezoek of liever onze showroom bezoekt, Dakotech biedt u een kosteloos en vrijblijvend advies. Neem contact met ons op via 0113 60 31 48 voor een afspraak of stuur een e-mail naar [email protected]. Bij Dakotech maken we energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen mogelijk met onze hoogwaardige zonwering in Zeeland.

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure