© 2024 Dakotech

Dakotech 4-stappenplan

 

Als u een offerte bij ons hebt aangevraagd, dan doorlopen we een aantal stappen om te komen tot een mooi resultaat. Ons Dakotech 4-Stappenplan:

1. Langskomen

 

Heeft u bij ons aan aanvraag ingediend? Daarom komen we altijd bij u langs. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie. We horen graag uw wensen én we geven advies op maat. Daarna maken we een passende offerte. Dit is de definitieve prijs. U weet dus direct waar u aan toe bent.

2. Welkom in onze showroom

 

Heeft u onze offerte ontvangen, dan nodigen we u uit in onze showroom. We geven u een andere uitleg en u kunt de materialen zien, voelen en beleven. Natuurlijk zijn aanpassingen nog mogelijk.

3. Definitief opmeten

 

Na uw akkoord komen we nog een keer bij u thuis. Nu om alle maten exact op te nemen. Samen met onze medewerker loopt u de opdracht nog een keer door. Voor alle zekerheid.

4. Plaatsing van uw ramen & kozijnen of dakkapel

 

De fabrikant levert alle materialen op maat aan. Hebben we alles binnen, dan gaan we over tot plaatsing, volgens de afgesproken planning. Zorgvuldig, netjes en inclusief de eventuele nazorg.

Overtuigd? Onze adviseur komt kosteloos bij u langs!

 

Vrijblijvend thuisadvies

Wat vinden klanten van dakotech

‘Afgelopen jaar hebben wij na goede voorlichting onze dakkapel laten renoveren bij Dakotech. Wij kregen goed advies over de mogelijkheden. Hierop besloten wij ook balkondeur en kozijn te laten vervangen op de eerste verdieping.
Binnen een paar maanden werd alles gerealiseerd. In anderhalve dag is alles gerenoveerd en netjes afgewerkt. Alles is goed verzorgd door de monteurs. Zij hebben echt vakwerk geleverd.
Wij sparen nu even verder, zodat we over een tijdje Dakotech nog eens vragen voor een ander deel van het huis. Wij raden Dakotech dan ook zeker aan!’
Richard en Irene van de Wege
Vlissingen

‘Graag willen wij onze positieve ervaring met het bedrijf Dakotech delen. Het bespreken van de wensen en het ontvangen van de offerte, nota e.d. is heel fijn verlopen. Duidelijk en correct, je weet goed en snel waar je aan toe bent! Het leveren van de kozijnen is precies verlopen zoals afgesproken. Conclusie: een fijne samenwerking, Duidelijk en overzichtelijke offerte Altijd een vlotte reactie terug per mail / telefoon. En een Scherpe prijs voor hoog kwalitatief kunststof. Dakotech….een echte aanrader!’
Familie Wisse
Goes

‘Dakotech heeft bij ons eerst onze dakkapellen gerenoveerd en van daaruit omdat wij tevreden waren hebben wij een offerte laten maken voor een kunststof kozijn en voor een lichtraam en een daglichtbuis.
Na hier en daar wat tegen slagen ivm het oude huis e.d. is alles weer naar wens. Dakotech blijft positief en behulpzaam. Top.’
Fam. Burger
Krabbendijke

‘Hierbij willen we jullie van harte bedanken voor het snelle oplossen van de problemen van de gevelbekleding en het zonnescherm. Weer een compliment waard.’
Anneke Geense,
Middelburg

‘Wij zijn super tevreden over onze nieuwe voordeur en over het snel plaatsen, alles zoals afgesproken en geen berichtjes we komen weken later.
De nieuwe deur zat er zo in en alles netjes afgewerkt ook aan de binnenzijde , tevens alles goed opgeruimd, klasse.
Kan Dakotech prima aanbevelen.’

Ineke en Cees,
IJzendijke

Wij willen een dikke pluim geven aan het team van Dakotech. Vanaf het eerste contact t/m het plaatsen van de dakkapel op 22 mei zijn we steeds goed op de hoogte gehouden. Bij de aanvraag konden we aangeven wat we wilden, hoe we het wilden en wat we zelf konden doen. De prijs was scherp te noemen. We zijn erg blij met het resultaat en zullen jullie zeker aanbevelen! 
Andries en Therese Overdulve
Terneuzen

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure