© 2023 Dakotech

Dakkapellen,

kozijnen en deuren.

Altijd scherp geprijsd!

Download brochure

Oriënteert u zich op nieuwe kozijnen of een dakkapel? Onze nieuwste generatie kozijnen en dakkapellen zijn: zeer energiezuinig, geluidsisolerend en behaaglijk.

 

U kunt erop vertrouwen dat de kozijnen, deuren en dakkapellen zeer lang meegaan én hun mooie kleur behouden. Ook prettig: u hoeft nooit meer te schuren en te schilderen. Leverbaar in talrijke designs en kleuren.

 

Direct profiteren? Doe een snelle prijsaanvraag en we nemen contact met u op voor de details van uw aanvraag.

 

Eerst inspiratie opdoen? Vraag dan de gratis brochure aan.

 

 

Vul uw gegevens in. Wij nemen vervolgens contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking. Zodat we in beeld kunnen brengen wat we voor u kunnen betekenen.

 

Bezoek onze showroom

 

Dakotech: scherp geprijsde kunststof kozijnen, deuren en dakkapellen.

Kunststof kozijnen van Dakotech

Bent u toe aan nieuwe kozijnen? Wilt u voorgoed af van het onderhoud? Kies dan voor de kunststof producten van het Duitse A-merk KOCHS. Kwalitatief hoogwaardig, zeer duurzaam en praktisch onderhoudsvrij. Zelfs na 30 jaar hoeft u ze niet te schilderen. De kozijnen zijn warmte- en geluidsisolerend. 

Kozijnen van Dakotech

Wij garanderen u

  • Groot assortiment: volop keuze, alle RAL-kleuren mogelijk
  • Deskundig advies: bij u thuis of in de showroom
  • Vakkundige montage: door onze eigen ervaren monteurs
  • Duurzame keuze: energiezuinig, veilig en goed geïsoleerd wonen

 

 

Vrijblijvend thuisadvies

Wij beloven u

U krijgt kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit geleverd en gemonteerd. Wij staan garant voor hoge betrouwbaarheid en uitstekende service. Bovendien bestaat ons eigen team uit ervaren monteurs, vakmensen, met twee rechterhanden. Wij werken snel, netjes en laten geen rommel achter.

 

Bezoek onze showroom

Daarom Dakotech

Kwaliteitsproducten

 

U krijgt alleen kwaliteitsproducten geleverd. Kunststof ramen en kozijnen (van het Duits A-merk KOCHS), voordeuren en schuifdeuren, dakkapellen en raambekleding. Verkrijgbaar in vele stijlen, kleuren, materialen en afwerkingen.

Erkend vakbedrijf

 

Wij hebben diverse keurmerken. Wij werken volgens objectief gecontroleerde, hoge kwaliteitseisen. Elk product wordt uitvoerig getest voor wij dit op de markt brengen. U heeft garantie op de hoogst haalbare kwaliteit.

Vakmensen

 

Onze mensen zijn vakmensen. Zorgvuldig geselecteerde professionals met jarenlange ervaring. Sommigen van hen hebben we intern opgeleid. En natuurlijk zijn ze bekend met de nieuwste technieken.

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure