© 2023 Dakotech

Kunststof dakkapel in Zeeland kopen?

 

Bezoek onze showroom Bekijk onze actie 

Kunststof dakkapel in Zeeland

 

Wij zijn dé specialist in Zeeland voor uw kunststof dakkapellen. Gegarandeerd hoge Duitse kwaliteit en voor elk budget. Wij leveren 100% maatwerk! Kies voor duurzaam en bespaar geld.

 

Een kunststof dakkapel geeft extra leefruimte en licht in huis. Meer wooncomfort dus. Dakotech adviseert een kunststof dakkapel met prachtige houtlook. Nauwelijks van echt hout te onderscheiden en heel duurzaam. 

 

Kosten kunststof dakkapellen

 

Dakotech is een erkend vakbedrijf. We maken ze in eigen werkplaats in Zeeland. Maak een showroom afspraak en ontvang een advies op maat. Onze specialisten staan voor u klaar.

 

Nog een voordeel van kunststof: de snelle plaatsing. Binnen één dag geniet u van uw nieuwe dakkapel. U krijgt deskundig advies en vakkundige montage.

Specificaties

kunststof dakkapellen

Kunststof is praktisch onderhoudsvrij. Zelfs na dertig jaar in weer en wind behoudt onze kunststof dakkapel zijn mooie uitstraling. Daarnaast is het duurzaam. De nieuwste generatie kunststof is zeer energiezuinig. U bespaart geld en houdt ondertussen rekening met het milieu.

+ Isolatiewaardes van 0,78 tot 1,2

+ Voor elk budget een passende oplossing

+ Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

+ Altijd mét veiligheidsglas

+ Keuze uit HR-, HR++- of HR-tripleglas

+ Plaatsing door eigen ervaren monteurs

 

 

Gratis thuisadvies

Bezoek onze showroom

Dakkapel renovatie

 

Is uw dakkapel dringt toe aan vernieuwing, bijvoorbeeld vanwege een lekkage of een beschadiging? Dan is renovatie misschien een goede oplossing.

 

Dakkapel renovatie

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure