© 2024 Dakotech

Kunststof kozijnen Middelburg.

Op zoek naar kunststof kozijnen Middelburg? 

Bezoek onze showroom   Vacatures

Kunststof kozijnen Middelburg

 

Op zoek naar onderhoudsarme kunststof kozijnen? En wilt u niet inleveren op de uitstraling, functionaliteit en kleurkeuze? Met de kunststof kozijnen van Dakotech staan alle mogelijkheden voor u open. Of u nu kiest voor naar binnen- of buiten draaiend, extra hoge of brede kozijnen of zelfs afwijkende vormgegeven elementen. Met kunststof kozijnen van Kochs K-vision is er voor iedere woning een passende oplossing.

 

De vele voordelen van kunststof kozijnen Middelburg

 

Door te kiezen voor kunststof kozijnen van Dakotech, kiest u voor maatwerk en persoonlijke service. Wij zorgen voor op maat gemaakte kozijnen, zelfs buiten de standaard afmetingen. Bovendien is onze service persoonlijk, waarbij wij u begeleiden van begin tot eind. Eén van de grote voordelen van kunststof kozijnen is dat schilderen niet langer meer nodig is met de kozijnen van Dakotech. En dat is nog niet alles, er zijn meer voordelen aan het plaatsen van kozijnen van het merk Kochs. Ze zijn namelijk onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Daarnaast kunt u besparen op energiekosten door de hoge isolatiewaarde. Ook zijn Kochs kunststof kozijnen 100% recyclebaar en in het systeem wordt standaard gerecycled materiaal toegepast. U spaart daarbij het milieu én zo dragen we samen bij aan een verantwoord leefklimaat.

 

Kunststof kozijnen in Middelburg kunnen door ons snel gerealiseerd worden. Wij hebben de beschikking over eigen montageploegen die de kunststof kozijnen in Middelburg binnen één dag monteren.

 

Interesse? Bezoek dan onze showroom

Vraag een brochure aan

Specificaties

kunststof kozijnen en deuren

De mogelijkheden van het KOCHS K-Vision systeem zijn eindeloos. Qua stijl en kleuren. Van klassiek tot ultramodern. Van landelijk tot retro. Kies voor naar binnen- of naar buiten draaiende ramen. En voor verdiepingshoge, gevelbrede of juist afwijkende gevelelementen.

+ Isolatiewaardes van 0,78 tot 1,2

+ Voor elk budget een passende oplossing

+ Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

+ Altijd mét veiligheidsglas

+ Keuze uit HR-, HR++- of HR-tripleglas

+ We voeren oude kozijnen milieubewust af

+ Plaatsing door eigen ervaren monteurs

 

Gratis thuisadvies

Bezoek onze showroom

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure