© 2024 Dakotech

Service & garantie

 

Een goed product verdient de best mogelijk service. Bij Dakotech laten we daarom niets aan het toeval over. We staan voor u klaar, met een service en garantie die verder gaat dan u misschien verwacht:

Ruime keuze, duidelijk advies

 

Er is zóveel mogelijk. We maken u graag wegwijs in de diverse vormen, kleuren, toebehoren en technische innovaties. Goed en eerlijk advies dus.

Zorgvuldig werken, volgens ons kwaliteitssysteem

 

Het opmeten en inbouwen komt heel secuur. Tot op de millimeter nauwkeurig. Daarom bewaken we elke stap zorgvuldig, aan de hand van ons kwaliteitssysteem. Dat geeft u de zekerheid van het best mogelijke resultaat.

Plaatsing in elk jaargetijde

 

Wilt u nieuwe kozijnen, maar is de zomer nog ver weg? Geen probleem. Dankzij de moderne bouwmaterialen en de moderne montagetechnieken monteren we uw nieuwe ramen of dakkapel ook in de winter. Ook als het gaat om vervanging. Zo bespaart u nu al op de energiekosten.

Nazorg

 

Onze service gaat nóg verder. In geval van schade of een gebrek is onze service- en reparatiedienst snel ter plaatse om het probleem te verhelpen. Uw huis behoudt de mooie uitstraling.

Garantie

 

KOCHS geeft liefst 10 jaar garantie op haar ramen en kozijnen. Wij doen daar nog een schep bovenop. Want bij ons krijgt u ook 10 jaar garantie op zowel de afdichting als de installatie van de kozijnen.

 

Download Garantiecertificaat

Overtuigd? Onze adviseur komt kosteloos bij u langs!

 

Vrijblijvend thuisadvies

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure