© 2024 Dakotech

Dakkapel renovatie of vervangen?

 

Bezoek onze showroom   Vacatures

Dakkapel renovatie

 

Is uw dakkapel dringt toe aan vernieuwing, bijvoorbeeld vanwege een lekkage of een beschadiging? Dan is renovatie misschien een goede oplossing. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw dakkapel te inventariseren.

 

Onderdelen vervangen of totale renovatie

 

Het kan bijvoorbeeld gaan om het vervangen van boeiboorden, dakbedekking en loodslabben. Of misschien is het glas aan vervanging toe? Ook herstellen we beschadigingen aan het kunststof.

 

Het kan ook gaan om de totale renovatie van de buitenzijde, inclusief kozijnen vervangen. Natuurlijk uitgevoerd in onderhoudsvrij en zeer duurzaam kunststof. 

Wat kost dakkapel renovatie?

 

Wij komen vrijblijvend bij u langs om in overleg met u een offerte op maat te maken. We inventariseren de staat van uw dakkapel en adviseren u over de mogelijkheden. U krijgt deskundig advies en u staat garant voor een vakkundige renovatie. Heeft u een vraag? Neem dan contact op.

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure