© 2024 Dakotech

Vouwgordijnen voor kunststof kozijnen  

 

Bezoek onze showroom   Vacatures

Vouwgordijnen voor kunststof kozijnen

Vouwgordijnen zijn toepasbaar in veel soorten interieurstijlen zoals modern, klassiek of landelijk. Daarnaast passen ze ook in elke woonruimte in huis, zoals woonkamer, slaapkamer of kantoor. Doordat vouwgordijnen gemakkelijk te plaatsen zijn bij kunststof kozijnen is dit een ideale combinatie als u van een stijlvol karakter en de praktische voordelen houdt!

 

Voordelen van vouwgordijnen voor kunststof kozijnen

Vouwgordijnen herkent u aan de horizontale vouwen in de stof en door middel van een koord kunt u de gevouwen stof naar boven en naar beneden trekken. Hiermee regelt u zelf de mate van lichtinval. Voor overdag genieten van het daglicht en in de avond de ramen afschermen voor isolatie en privacy. Daarnaast zijn er verschillende uitvoeringen van vouwgordijnen, dit heeft te maken met de verschillende stofsoorten waaruit u kunt kiezen. Lichtdoorlatend, transparant en verduisterende stof behoren tot de keuzes. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten stoffen zoals katoen, polyester en linnen. Elk met hun eigen uitstraling en voordelen zoals stekte, slijtvastheid, licht van gewicht en mate van onderhoud zoals wasbaarheid.

 

Wilt u weten hoe uw nieuwe kunststof kozijnen van Dakotech voorzien kunnen worden van vouwgordijnen? Vraagt u dan naar de mogelijkheden!

Advies op maat, gewoon bij u thuis of in onze showroom

Bij het kiezen van de juiste zonwering is deskundig advies essentieel. De adviseurs van Dakotech staan voor u klaar om u te begeleiden bij het kiezen uit ons riante zonweringsprogramma de vele technische mogelijkheden. Of u nu de voorkeur geeft aan een persoonlijk huisbezoek of liever onze showroom bezoekt, Dakotech biedt u een kosteloos en vrijblijvend advies. Neem contact met ons op via 0113 60 31 48 voor een afspraak of stuur een e-mail naar [email protected]. Bij Dakotech maken we energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen mogelijk met onze hoogwaardige zonwering in Zeeland.

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure