© 2024 Dakotech

Jaloezieën voor kunststof kozijnen  

 

Bezoek onze showroom   Vacatures

Jaloezieën voor kunststof kozijnen

Jaloezieën voor kunststof kozijnen zijn de ideale manier om te spelen met licht in uw woning of kantoor. Door de jaloezie of wel de lamel te draaien kunt u de hoeveelheid licht die binnenvalt in de woning reguleren. Om helemaal te verduisteren zorgt u ervoor dat de jaloezieën helemaal uw raam afsluiten en draait u ze eenvoudig dicht. Doordat veel huizen steeds meer worden voorzien van kunststof ramen en kozijnen en u uw kozijnen niet wil beschadigen kunnen wij jaloezieën aanbieden die niet worden vastgeschroefd of geboord. Dakotech heeft een groot aanbod aan verschillende raamdecoratie, van jaloezieën tot rolgordijnen, plisségordijnen en vouwgordijnen.

 

De voordelen van jaloezieen

Er is een breed scala aan voordelen aan jaloezieën. Ten eerste zijn ze verkrijgbaar in verschillende breedtes. De breedtes variëren van 25mm tot 65 mm. Hoe groter een lamelbreedte, hoe meer zonlicht er binnenkomt en hoe meer doorkijk er is. Vaak kiest men ervoor een smallere breedte lamel te plaatsen bij kleine ramen en bij grote ramen voor een grotere breedte zoals 50mm of zelfs 65mm. Bij kunststof ramen waarbij de jaloezieën in het raam/kozijn worden geplaatst baseert men de maat op de diepte van het raam/kozijn.
Daarnaast is er een groot aanbod aan materialen waarvan jaloezieën zijn gemaakt. Denk hierbij aan hout, bamboe, pvc en aluminium. Elk met hun eigen uitstraling zodat er altijd een passende sfeer gecreëerd kan worden. Naast materiaal is er ook een groot aanbod aan kleurkeuzes en afwerkingsmogelijkheden. Stel gemakkelijk uw favoriete jaloezie samen zodat deze perfect passen bij uw interieur en Dakotech kunststof ramen en kozijnen.

 

Verschillende montageopties voor jaloezieën voor kunststof kozijnen

Nieuwe kunststof ramen zijn vaak voorzien van een draai-kiep systeem voor het openen van het raam. Om passende jaloezieën te monteren adviseren wij u om bij draai-kiepramen te kiezen voor jaloezieën met een zijgeleiding. Dit is een stevige staaldraad die door de lamellen heen loopt. Zodra u uw draai-kiepraam wilt openen blijft de jaloezie netjes langs het raam hangen. Een ander groot voordeel van dit systeem is dat boren niet nodig is!

Voor een standaard raam raden wij aan de jaloezieën te bevestigen op/aan de muur. Hierbij monteert men montagesteunen waaraan de ophangbak met geleiding bevestigd wordt. Door de montagesteunen in/aan de muur te bevestigen beschadigt men de kunststof kozijnen niet!
Wij helpen u graag met een passende oplossing voor raambekleding, vraag naar de mogelijkheden.

Advies op maat, gewoon bij u thuis of in onze showroom

Bij het kiezen van de juiste zonwering is deskundig advies essentieel. De adviseurs van Dakotech staan voor u klaar om u te begeleiden bij het kiezen uit ons riante zonweringsprogramma de vele technische mogelijkheden. Of u nu de voorkeur geeft aan een persoonlijk huisbezoek of liever onze showroom bezoekt, Dakotech biedt u een kosteloos en vrijblijvend advies. Neem contact met ons op via 0113 60 31 48 voor een afspraak of stuur een e-mail naar [email protected]. Bij Dakotech maken we energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen mogelijk met onze hoogwaardige zonwering in Zeeland.

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure