© 2024 Dakotech

Plisségordijnen voor kunststof kozijnen  

 

Bezoek onze showroom   Vacatures

Plisségordijnen voor kunststof kozijnen

Plisségordijnen voor kunststof kozijnen zijn trendy, sfeervol en hebben stijl. Het ontwerp en de vorm hiervan, zorgen voor een uitstekende keuze voor alle raampartijen in een woning of kantoor. Plissé staat voor geplooid. De stof van deze raamdecoratie wordt opgevouwen en uitgevouwen tijdens het verstellen in hoogte. Door de eenvoudige, minimalistische uitstraling zijn ze niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar ook extra veelzijdig in lichtregeling en privacy. Voor kunststof kozijnen van Dakotech zijn plissés beschikbaar waarbij boren en/of schroeven niet nodig is. Wel zo gemakkelijk! Daarnaast passen plissés perfect in zowel moderne als klassieke interieurs.

 

Voordelen van plisségrodijnen voor kunststof kozijnen

Er zijn vele voordelen van plissé raamdecoratie. Allereerst is er keuze uit verschillende soorten stofuitvoeringen zoals transparant, licht doorlatend of verduisterend. Hiermee bepaalt u zelf de mate van privacy. Er zijn verschillende bedieningssystemen mogelijk, standaard en top down-bottom up. Daarnaast is er keuze uit enkele plissé en honingraat, met dubbele stof. Deze laatste heeft als groot bijkomend voordeel de hoge isolatiewaarde en is energiebesparend doordat er lucht in de tunnels van de honingraat blijft hangen. Ook zijn er verschillende opties voor de bevestiging van deze raambekleding. Voor elke situatie is er een passende optie!

 

Plisségordijnen voor ramen en draai-kiep ramen

Kunststof ramen zijn vaak draai-kiep ramen. Maar dat maakt de keuze voor raambekleding wel wat beperkt. Hiervoor zijn plisségordijnen en uitstekende mogelijkheid. Doordat deze raambekleding in het raam bevestigt wordt met klemmen of door middel van magneetstrips draait en kiept de raamdecoratie met het raam mee. Ook zorgt deze manier van montage dat kunststof ramen en kozijnen niet beschadigen door te boren.

 

Kortom, plisségordijnen voor kozijnen en ramen van kunststof combineren stijl met sfeer en functionaliteit. Hierdoor zijn ze een populaire en praktische keuze zijn voor woningen met kunststof dakkapellen en kunststof kozijnen. Met veel verschillende uitvoeringen en diverse installatieopties bieden ze niet alleen privacy en lichtregeling, maar dragen ze ook bij aan de algehele esthetiek en isolatie van de ruimte.
Wilt u weten hoe uw nieuwe kunststof kozijnen van Dakotech voorzien kunnen worden van plisségordijnen? Vraagt u dan naar de mogelijkheden!

Advies op maat, gewoon bij u thuis of in onze showroom

Bij het kiezen van de juiste zonwering is deskundig advies essentieel. De adviseurs van Dakotech staan voor u klaar om u te begeleiden bij het kiezen uit ons riante zonweringsprogramma de vele technische mogelijkheden. Of u nu de voorkeur geeft aan een persoonlijk huisbezoek of liever onze showroom bezoekt, Dakotech biedt u een kosteloos en vrijblijvend advies. Neem contact met ons op via 0113 60 31 48 voor een afspraak of stuur een e-mail naar [email protected]. Bij Dakotech maken we energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen mogelijk met onze hoogwaardige zonwering in Zeeland.

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure