© 2024 Dakotech

Kunststof kozijnen aanschaffen

Kunststof kozijnen aanschaffen in Zeeland? Dakotech natuurlijk!

Bezoek onze showroom   Vacatures

Kunststof kozijnen aanschaffen

 

Op zoek naar kunststof kozijnen? Onze service is persoonlijk, waarbij wij u begeleiden van begin tot eind. Consumenten kiezen steeds vaker voor kunststof kozijnen, de verkoop hiervan heeft een enorme toevlucht genomen. Maar waarom eigenlijk…? Kunststof kozijnen aanschaffen is niet iets wat u dagelijks doet. U bent aan het verbouwen of verduurzamen, of een nieuwbouwwoning aan het realiseren. Kozijnen drukken een stempel op de architectuur en dragen bij aan de individualiteit van uw woning. De kunststof kozijnen van KOCHS K-vision brengen veel voordelen met zich mee en er is voor iedere woning een passende oplossing. 

 

De vele voordelen van kunststof kozijnen aanschaffen

 

Kiest u voor kunststof kozijnen van Dakotech, dan kiest u voor maatwerk en persoonlijke service. Wij verzorgen het opmeten, plaatsen en afwerken van de kozijnen. Maar, het begint natuurlijk bij uw keuze voor kunststof kozijnen van Dakotech. Eén van de grote voordelen van kunststof kozijnen is dat schilderen niet langer meer nodig is. En dat is nog niet alles, er zijn meer voordelen aan het plaatsen van onze kozijnen; ze zijn namelijk onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Daarnaast kunt u besparen op energiekosten door de hoge isolatiewaarde. Ook zijn KOCHS kunststof kozijnen 100% recyclebaar en in het systeem wordt standaard gerecycled materiaal toegepast. U spaart daarbij het milieu én zo dragen we samen bij aan een verantwoord leefklimaat.

 

Voordat er een besluit genomen kan worden voor de aanschaf van kunststof kozijnen, is het belangrijk om te weten wat deze u gaan kosten. De prijs is afhankelijk van diverse factoren zoals:

  • Formaat van de kozijnen
  • Type raam zoals naar buiten- of binnen draaiend raam
  • Afwijkende vormgeving/elementen
  • Profielkeuze
  • Kleuren en afwerking zoals houtnerf, glad of met structuur
  • Glas type, Dubbel HR, HR++ of HR-tripleglas

Zijn al deze keuzes gemaakt, samen met onze deskundige verkopers dan ontvangt u een offerte op maat. Daarna doorlopen we een aantal stappen om te komen tot een mooi resultaat. Lees hier alles over in ons Dakotech 4-Stappenplan.

 

 

Kunststof kozijnen aanschaffen kan bij ons snel gerealiseerd worden. Wij beschikken over eigen montageploegen die de kunststof kozijnen in Zeeland binnen één dag monteren!

 

Interesse? Bezoek dan onze showroom

Vraag een brochure aan

 

Dakotech team

Specificaties

kunststof kozijnen en deuren

De mogelijkheden van het KOCHS K-Vision systeem zijn eindeloos. Qua stijl en kleuren. Van klassiek tot ultramodern. Van landelijk tot retro. Kies voor naar binnen- of naar buiten draaiende ramen. En voor verdiepingshoge, gevelbrede of juist afwijkende gevelelementen.

+ Isolatiewaardes van 0,78 tot 1,2

+ Voor elk budget een passende oplossing

+ Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

+ Altijd mét veiligheidsglas

+ Keuze uit HR-, HR++- of HR-tripleglas

+ We voeren oude kozijnen milieubewust af

+ Plaatsing door eigen ervaren monteurs

 

Gratis thuisadvies

Bezoek onze showroom

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure