© 2024 Dakotech

Lamelgordijnen voor kunststof kozijnen  

 

Bezoek onze showroom   Vacatures

Lamelgordijnen voor kunststof kozijnen

Lamelgordijnen voor kunststof kozijnen zijn een geschikte raamdecoratie voor uw studeerkamer of kantoorruimte. Het geeft een interieur een tijdloze uitstraling. Met verticale lamellen reguleert u zelf gemakkelijk de lichtinval en privacy in een ruimte. Daarnaast zijn verticale lamellen de ideale oplossing voor grote ramen, schuine ramen en zelfs gebogen ramen.

 

De voordelen van verticale lamellen voor kunststof kozijnen

In één handomdraai bepaalt u de lichtinval in uw kantoor, woning of studieruimte. Draait u de lamellen helemaal dicht, dan kunt u genieten van verduistering en de zonwerende functie. Wilt u de ruimte voorzien van wat daglicht, dan hoeft u ze niet helemaal te sluiten maar behoudt u toch uw privacy. U draait ze dan simpelweg een beetje schuin.

Een ander groot voordeel is dat lamellen onderhoudsarm zijn en dus makkelijk schoon te maken en te houden. Bij Dakotech heeft u de keuze uit verschillende materialen: aluminium, textiel en kunststof. Doordat wij maatwerk leveren, kunt u ze geheel afstemmen op uw wensen. Een groot voordeel van verticale lamellen is dat deze in veel vormen toepasbaar zijn zoals in een toog, schuin (trapezium) of combinaties van verschillende hoogtes.

 

Verticale lamellen voor kunststof deur-/raamsituatie

Speciaal voor kunststof balkon- en terrasdeuren met aansluitend een kunststof raam zijn onze verticale lamellen een ideale oplossing. Deze verticale lamellen combineren twee systemen – één met lange en één met korte lamellen. Zoals gewenst kunnen de lamellen samen of afzonderlijk bewogen worden. Ideaal voor combinaties van kunststof puien die bestaan uit verschillende hoogtes van kunststof kozijnen, deuren en schuifdeuren. De verticale lamelgordijnen worden altijd op maat gemaakt.

Advies op maat, gewoon bij u thuis of in onze showroom

Bij het kiezen van de juiste zonwering is deskundig advies essentieel. De adviseurs van Dakotech staan voor u klaar om u te begeleiden bij het kiezen uit ons riante zonweringsprogramma de vele technische mogelijkheden. Of u nu de voorkeur geeft aan een persoonlijk huisbezoek of liever onze showroom bezoekt, Dakotech biedt u een kosteloos en vrijblijvend advies. Neem contact met ons op via 0113 60 31 48 voor een afspraak of stuur een e-mail naar [email protected]. Bij Dakotech maken we energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen mogelijk met onze hoogwaardige zonwering in Zeeland.

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure