© 2024 Dakotech

Voordelen van nieuwe kunststof kozijnen

 

Wat maakt kozijnen van Dakotech zo bijzonder?

Voordelen van nieuwe kunststof kozijnen van Kochs;

Kunststof ramen en kozijnen van Dakotech zijn energiebesparend en inbraakwerend. Daarnaast hebben ze een optimale geluidsisolatie. En de uitstraling van nieuwe kunststofkozijnen kan variëren van klassiek tot ultra modern. Lees hier alle voordelen die nieuwe kunststof kozijnen u bieden.

Veiligheid

 

Kozijnen zorgen voor bescherming van uw waardevolle bezittingen tegen ongenode gasten. Kunststof kozijnen van Dakotech voldoen aan hoge inbraakwerendheid en zorgen daardoor voor een veilige woonsituatie. De meest kwetsbare punten bij een inbraak in een woning, zijn de raamkozijnen en deuren. Maar met Kochs SKG-IKOB gecertificeerde kozijnen en ons hoogwaardig beslag is openbreken onbegonnen werk.

 

Een compleet pakket aan veiligheid

  • Glas; slagvast, inbraakwerende beglazing.
  • Beslag; Voorzien van veiligheid-sluitnokken, aantal is afhankelijk van het formaat van de vleugel. Vleugel; voorzien van uittil beveiliging.
  • Greep; Afsluitbaar met beveiliging tegen uitboren.
  • Montage; Speciale kozijnschroeven zorgen voor de verankering.
  • Kozijn kader; Speciale veiligheid sluitkommen waarin slotnokken zich vastzetten.
  • Raambeslag; met parallelafstelling voor inbraakwerend ventileren.

Duurzaamheid

 

Voor duurzame kunststof kozijnen zijn alle onderdelen belangrijk, kozijn profiel, type glas, afwerking van de glas rand, muuraansluiting en eventuele rolluiken. KOCHS kozijnen beschikken over een hoge warmte-isolatie, hiermee bespaart u aanzienlijk op uw energie kosten én beschermt u het milieu!

 

Moderne kunststof ramen met een hoge warmte-isolatie kunnen oude ramen vervangen en zorgen voor vermindering van uw energiekosten. U hoeft minder te verwarmen omdat er minder warmte verloren gaat via de raampartijen.

Daarnaast kan het ook een waardevermeerdering zijn voor uw woning. En eventueel komt u in aanmerking voor energiesubsidie van uw gemeente.

Geluidsisolatie

 

Kunststof kozijnen van Dakotech geven een ontspannen gevoel. Door onze geluidsisolerende kozijnen te laten plaatsen dragen wij bij aan uw gezondheid en welzijn.

Slapeloosheid, concentratieproblemen, depressies of hart- en vaatziektes zijn voorbeelden van wat lawaai kan veroorzaken.

Doordat er verschillende klassen in geluidsisolatie zijn kunnen wij per woonsituatie het gewenste resultaat verkrijgen. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar afstand van de woning tot aan de weg, nabijgelegen spoorweg, industrieterrein of vliegveld.

Ontspannen rust door optimale geluidisolatie. Onze moderne kozijnen maken het mogelijk. En het belangrijkste: geluidisolatie is een bijdrage aan uw gezondheid.

Design

 

Kozijnen van kunststof geven uw woning een nieuw karakter. Door diverse vormen, keuze uit verschillende kleuren en materialen als kunststof, aluminium of combinaties van aluminium en kunststof, zorgt u voor een eigen persoonlijkheid.

  • Materiaal; diversiteit aan materialen zorgen altijd voor een passende oplossing.
  • Kleur; Kies uit effen kleuren, gestructureerde oppervlakken of houtlook.
  • Vorm; Rechthoekig, rond of driehoeken, met of zonder stijlen, mogelijkheden te over voor een persoonlijke stijl.

Overtuigd? Onze adviseur komt kosteloos bij u langs!

 

Vrijblijvend thuisadvies

Wat vinden klanten van dakotech

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure