© 2023 Dakotech

Welke kleur dakkapel wilt u?

 

Bezoek onze showroom Bekijk onze actie 

RAL-kleuren dakkapel

Wanneer u geïnteresseerd bent in een dakkapel moet dit wel goed bij uw woning passen. Dit geldt zowel voor de formaat en stijl als de kleur van uw nieuwe aanwinst. Onze producten zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

RAL-kleursysteem

 

Het RAL-kleursysteem is al lang geleden ontwikkelt en was specifiek bedoeld voor verfkleuren. Men bepaalde hoe een bepaalde kleur genoemd moest worden en uit welke kleuren deze precies bestond. Zo kon u overal ter wereld een kleur precies laten namaken en ontstond er een standaard

 

Het kan ook gaan om de totale renovatie van de buitenzijde, inclusief kozijnen vervangen. Natuurlijk uitgevoerd in onderhoudsvrij en zeer duurzaam kunststof.

Meest populaire RAL-kleuren

 

Wanneer u geïnteresseerd bent in een dakkapel, kozijn of deur moet dit wel goed bij uw woning passen. Dit geldt zowel voor de formaat en stijl als de kleur van uw nieuwe aanwinst. Onze producten zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

 

 

Hulp bij uw kleuren? Wij staan voor u klaar

 

Het kiezen van de juiste kleur voor uw dakkapel, kozijnen en deuren is een belangrijke beslissing. De experts van Dakotech hebben de tools en expertise om u het juiste advies op maat te geven.

Vrijblijvend advies bij u thuis?

 

Bel 0113 – 60 31 48 om een vrijblijvende afspraak te maken. Onze adviseur komt kosteloos bij u langs.

 

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geisolerend en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten? Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure