© 2024 Dakotech

Onderhoudsvrije rolluiken en screens van hoge kwaliteit.

 

Bezoek onze showroom   Vacatures

Rolluiken en screens in Zeeland

 

Optimaal Comfort met Onderhoudsvrije Rolluiken en Screens in Zeeland van Duitse Kwaliteit

Bent u het zat om te worstelen met hinderlijk zonlicht dat uw huis binnendringt? Verlangt u naar een aangenaam koele woning, zelfs op de warmste dagen? Bij Dakotech begrijpen we uw behoefte aan comfort en bescherming. Daarom bieden wij hoogwaardige, praktisch onderhoudsvrije rolluiken en screens in Zeeland van de hoogste Duitse kwaliteit, die passen bij elk budget. Bij ons bent u verzekerd van 100% maatwerk, zodat uw keuze perfect aansluit op uw wensen en de architectuur van uw huis.

 

Screens: Verfijnde Zonwering met Elegante Eenvoud

Een uitstekende keuze voor degenen die de zon willen reguleren en tegelijkertijd genieten van het uitzicht naar buiten, zijn onze screens. Een screen bestaat uit slim ontworpen geleiders en een screendoek. Het doek zelf is samengesteld uit dunne glasvezeldraden, delicaat omhuld met een laagje pvc. Deze samenstelling maakt het doek niet alleen duurzaam, maar ook effectief in het tegenhouden van zonnestralen, waardoor uw ramen niet onnodig opwarmen.

 

Wat onze screens nog veelzijdiger maakt, is de keuze die u heeft. Standaard screens bieden een uitstekende zonwering, maar als u op zoek bent naar extra stabiliteit, adviseren we onze windvaste screens met rits. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat het doek perfect op zijn plaats blijft, zelfs bij winderige omstandigheden. Bovendien zijn onze screens beschikbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor u de mogelijkheid heeft om ze naadloos in uw woninginrichting te integreren.

 

Het resultaat van het gebruik van onze screens is niet alleen bescherming tegen de zon, maar ook een zacht, diffuus licht in huis. Een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

 

Rolluiken: Volledige Controle over Licht en Veiligheid

Voor diegenen die volledige controle willen over zowel de lichtinval als de veiligheid van hun huis, zijn onze rolluiken de ideale keuze. We bieden zowel inbouw- als opbouwrolluiken, waardoor u de mogelijkheid heeft om de stijl te kiezen die het beste past bij uw architecturale voorkeuren.

 

Inbouwrolluiken worden direct op het raam gemonteerd en vervolgens ingebouwd in de opening, waardoor ze naadloos integreren met het raam zelf. Aan de andere kant plaatsen we opbouw-rolluiken vóór het raam, wat een meer opvallende uitstraling geeft en ook effectief is in het reguleren van lichtinval.

 

De keuzemogelijkheden eindigen hier niet. We bieden een breed scala aan kleuren, zodat uw rolluiken perfect passen bij de uitstraling van uw huis. Bovendien bieden we verschillende isolatie-opties, waaronder piepschuim en PUR-hardschuim, om ervoor te zorgen dat uw huis niet alleen veilig is, maar ook energie-efficiënt.

 

Net zo cruciaal als het ontwerp en de isolatie is de aandrijving van de rolluiken. Bij Dakotech begrijpen we dat elke klant unieke voorkeuren heeft. Daarom bieden we verschillende aandrijfmechanismen, waaronder een optrekband, baanaandrijving, slingeraandrijving of zelfs een elektrische aandrijving. Voor ultiem gemak kunt u zelfs kiezen voor automatische besturing, waardoor uw rolluiken moeiteloos aangepast kunnen worden aan uw dagelijkse routine.

 

Conclusie: Kies voor Comfort, Kwaliteit en Veiligheid met Dakotech

Bij Dakotech streven we naar niets minder dan perfectie als het gaat om het leveren van hoogwaardige rolluiken en screens in Zeeland. Onze producten combineren Duitse kwaliteit met innovatieve technologie, waardoor u kunt genieten van ultiem comfort, volledige controle over lichtinval en de gemoedsrust dat uw huis goed beveiligd is.

 

Of u nu kiest voor de verfijnde eenvoud van onze screens of de robuuste functionaliteit van onze rolluiken, u kunt erop vertrouwen dat Dakotech uw verwachtingen overtreft. Maak een einde aan hinderlijk zonlicht, reguleer de temperatuur in uw huis en bescherm uw woning met stijl.

 

Dakotech, waar comfort, kwaliteit en veiligheid samenkomen.

Specificaties

rolluiken

Maak een keuze tussen inbouw- en opbouwrolluiken. Inbouwrolluiken worden boven op het raam gemonteerd en vervolgens geïntegreerd in de raamopening. Bij een opbouw-rolluik wordt het luik voor het raam geplaatst. Er is een ruime selectie aan kleuren beschikbaar. Daarnaast kunt u kiezen voor isolatie met piepschuim of PUR-hardschuim. De aandrijving is eveneens van groot belang. U heeft diverse mogelijkheden, zoals een optrekband, baanaandrijving, slingeraandrijving of elektrische aandrijving. Voor ultiem gemak is zelfs automatische besturing mogelijk.

+ Isolatiewaardes van 0,78 tot 1,2

+ Voor elk budget een passende oplossing

+ Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

+ Altijd mét veiligheidsglas

+ Keuze uit HR-, HR++- of HR-tripleglas

+ Plaatsing door eigen ervaren monteurs

 

 

Gratis thuisadvies

Bezoek onze showroom

Specificaties

screens

Een screen is een vorm van zonwering die bestaat uit geleiders en een screendoek. Het doek is vervaardigd van dunne glasvezeldraden, omhuld met een laagje pvc. Hierdoor wordt voorkomen dat zonnestralen doordringen en de ramen opwarmen. Het resultaat is een aangenaam, diffuus licht in huis. U kunt kiezen tussen standaard screens of windvaste screens met een ritsmechanisme, en deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

+ Isolatiewaardes van 0,78 tot 1,2

+ Voor elk budget een passende oplossing

+ Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren

+ Altijd mét veiligheidsglas

+ Keuze uit HR-, HR++- of HR-tripleglas

+ Plaatsing door eigen ervaren monteurs

 

 

Gratis thuisadvies

Bezoek onze showroom

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure