© 2024 Dakotech

Shutters voor kunststof kozijnen  

 

Bezoek onze showroom   Vacatures

Shutters voor kunststof kozijnen

Shutters voor kunststof kozijnen als raambekleding? Shutters zijn een populaire keuze. Het geeft uw interieur een strakke, landelijke look! Shutters zijn houten of kunststof frames met daarin latjes die, naar wens, gekanteld worden om lichtinval te reguleren. De frames kunnen afzonderlijk van het raam weggedraaid worden. Een woonruimte krijgt sfeer door gebruik te maken van shutters. Daarnaast zorgen ze voor de nodige privacy. Alle shutters van Dacotech worden op maat gemaakt nadat ze zijn ingemeten in uw kunststof kozijnen.

 

De voordelen van shutters voor kunststof kozijnen

  • Ze zijn makkelijk te bedienen door middel van een bedieningslat of door een verborgen bediening waarbij je de lamellen bedient door de lamel op en neer te bewegen.
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren bijpassend aan uw kunststof kozijnen, denk aan zwarte shutters voor een industriële look!
  • Shutters zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, zelfs voor in de badkamer.
  • U bepaalt zelf hoeveel licht er naar binnen komt.
  • Shutters kunnen open en dicht. Voor schuifpuien en openslaande deuren adviseren wij een vouwrail waarbij ze 180 graden opengeklapt kunnen worden.
  • Dakotech maakt shutters voor kunststof kozijnen op maat. Hierdoor passen ze ook voor draaikiepramen en ramen met speciale vormen.

Advies op maat, gewoon bij u thuis of in onze showroom

Bij het kiezen van de juiste zonwering is deskundig advies essentieel. De adviseurs van Dakotech staan voor u klaar om u te begeleiden bij het kiezen uit ons riante zonweringsprogramma de vele technische mogelijkheden. Of u nu de voorkeur geeft aan een persoonlijk huisbezoek of liever onze showroom bezoekt, Dakotech biedt u een kosteloos en vrijblijvend advies. Neem contact met ons op via 0113 60 31 48 voor een afspraak of stuur een e-mail naar [email protected]. Bij Dakotech maken we energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen mogelijk met onze hoogwaardige zonwering in Zeeland.

Energiezuinig, comfortabel en sfeervol wonen!

Roep de hulp in van onze adviseurs voor het riante kleurprogramma en de vele technische mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag, gewoon bij u thuis en in onze showroom. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bel 0113 60 31 48 voor een afspraak of e-mail naar [email protected].

Vrijblijvend thuisadvies

Gratis brochure ontvangen?

 

Energiezuinig, goed geïsoleerd en behaaglijk wonen! Wilt u meer weten?
Vraag dan direct onze gratis brochure aan.

 

Gratis brochure